diplomaosztó

diplomaosztó

Kiemelt hírek

2023. 08. 15.
Tartalmas hetet töltöttünk Szlovéniában, a Za in Proti szervezet által, 14. alkalommal, diákok és trénerek számára megszervezett World Schools Debate Academy képzésen vettünk részt. Festői környezetben, egy egész hetes képzésben részesültünk, amely a középiskolások versenyvita világába való bevezetését célozta.
2023. 08. 15.
Az MCC Vitaakadémia a Középiskolás programmal karöltve első alkalommal, de a lelkesedés alapján nem utoljára rendezte meg a KáPé-s diákoknak tervezett Vitatáborát.
2023. 08. 15.
Ha nyár, akkor vitatábor. Nem volt ez másképp idén sem.

Az MCC Vitaakadémia immáron 3. alkalommal rendezi meg a négynapos képzését a Balaton partján, ahol mindenféle korosztályból érkeznek azok a végzett vitavezetők és a formális vitában kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok, akik szeretnék még inkább gyarapítani az ismereteiket a vitázás terén.

Több mint két napos programmal zárult az MCC Vitaakadémia 2020-21-es vitavezetői képzése.

Az MCC Vitaakadémia 2020-21-es vitavezetői képzése rendhagyó módon zajlott, hiszen a járványhelyzet miatt, az évet záró „Follow-up” napokon kívül szinte a teljes program az online térben zajlott. A felvételt nyert leendő vitavezetők 2020. november 27-29. között egy intenzív képzési hétvégén sajátították el az érveléstechnika és racionális vita alapjait, majd 2021.