WSDA

WSDA

Kiemelt hírek

2023. 08. 15.
Tartalmas hetet töltöttünk Szlovéniában, a Za in Proti szervezet által, 14. alkalommal, diákok és trénerek számára megszervezett World Schools Debate Academy képzésen vettünk részt. Festői környezetben, egy egész hetes képzésben részesültünk, amely a középiskolások versenyvita világába való bevezetését célozta.
2023. 08. 15.
Az MCC Vitaakadémia a Középiskolás programmal karöltve első alkalommal, de a lelkesedés alapján nem utoljára rendezte meg a KáPé-s diákoknak tervezett Vitatáborát.
2023. 08. 15.
Ha nyár, akkor vitatábor. Nem volt ez másképp idén sem.

Az MCC Vitaakadémia immáron 3. alkalommal rendezi meg a négynapos képzését a Balaton partján, ahol mindenféle korosztályból érkeznek azok a végzett vitavezetők és a formális vitában kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok, akik szeretnék még inkább gyarapítani az ismereteiket a vitázás terén.

World Schools Debate Academy

WSDA széleskörű programkínálattal várta a résztvevőket, legyen az akár kezdő, haladó, vagy a kettő között, így mindannyian hasznos tapasztalatokra tehettünk szert. A Worlds Schools Debate Style vitaformátumra optimalizált, de nem csak ebben alkalmazott érveléselméleti órák képezték a tréningek gerincét, melyek alatt az összes sarkalatos témakört lefedő tudásanyag került átadásra gyakorlatias módon.

Címkék