Hírek

Hírek

Kiemelt hírek

2023. 08. 15.
Tartalmas hetet töltöttünk Szlovéniában, a Za in Proti szervezet által, 14. alkalommal, diákok és trénerek számára megszervezett World Schools Debate Academy képzésen vettünk részt. Festői környezetben, egy egész hetes képzésben részesültünk, amely a középiskolások versenyvita világába való bevezetését célozta.
2023. 08. 15.
Az MCC Vitaakadémia a Középiskolás programmal karöltve első alkalommal, de a lelkesedés alapján nem utoljára rendezte meg a KáPé-s diákoknak tervezett Vitatáborát.
2023. 08. 15.
Ha nyár, akkor vitatábor. Nem volt ez másképp idén sem.

Az MCC Vitaakadémia immáron 3. alkalommal rendezi meg a négynapos képzését a Balaton partján, ahol mindenféle korosztályból érkeznek azok a végzett vitavezetők és a formális vitában kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok, akik szeretnék még inkább gyarapítani az ismereteiket a vitázás terén.
tábor standoff
2021. szeptember 16.
Balatonszárszó adott otthont az MCC Vitaakadémia első szakmai nyári táborának 2021. július 20-23. között.
Fesztivál csoportkép
2021. szeptember 16.
Augusztus 5-7. között belakta Esztergom belvárosát az MCC és hagyományteremtő jelleggel nagy siker közepette megrendezésre került az első MCC Feszt. Az MCC teljes képzési palettáját valamint partnerintézményeit felvonultató Edu-sétányon hatalmas érdeklődés fogadta a Vitaakadémia sátrát is!