Vitaklub-hálózat

Vitaklub-hálózat

Vitaklub-hálózat

Az MCC nem csupán a szakmai fejlődés, hanem a közösségépítés központja is. Úgy gondoljuk, a párbeszédkultúra és annak összekovácsoló ereje elengedhetetlen a fiatalok számára. Ennek a szellemiségnek a tükrében szervezünk okleveles vitavezetőinkkel és frissen induló trénerprogramunk résztvevőivel több magyarországi és határon túli központban is vitaklubokat. Ezek az események kiváló lehetőséget nyújtanak a szakmai kapcsolati háló építésére és az aktuális közéleti vagy ismeretterjesztő témák intellektuális feldolgozására. Kiterjedt vitaklub-hálózatunk lehetőséget teremt minden érdeklődő számára, hogy személyes környezetében próbálja ki magát a racionális vitázás berkein belül.

A Vitaklub tagjai alapvetően MCC-s egyetemi diákok, de kapuink nyitva állnak helyi egyetemisták, illetve az MCC Középiskolás Programjában résztvevők számára is.

Kikezdhetetlenné csiszolnád érveidet és megismernél egy remek közösséget? Hallottál a Vitaklubról MCC-s egyetemi társaidtól? Középiskolás vagy, de égsz a vágytól, hogy a KP rendezvényei mellett a nagyok vitáiban is részt vehess? Keresd fel a hozzád legközelebb eső Vitaklubot az alábbi elérhetőségeken és látogass el egy vitaalkalomra!

Budapest

Szabó Anna
aszabo[KUKAC]mcc.hu
 
Debrecen

Macskin László
macskin.laszlo[KUKAC]mcc.hu
 
Győr


 
Miskolc

Füz András
fuz.andras[KUKAC]mcc.hu
 
Pécs

Czigler Edina
edinaczigler[KUKAC]mcc.hu
 
Szeged

Komáromi István
komaromi.istvan[KUKAC]mcc.hu
 
Székesfehérvár

Szabó-Bakos György
szabobakos.gyorgy[KUKAC]mcc.hu
 
Kolozsvár

Bethlendi András
abethlendi[KUKAC]mcc.hu
 
Beregszász

Dobsa Beáta
bnemeth[KUKAC]mcc.hu
 
Sepsiszentgyörgy

Szöllősi Tamás
szollosi.tamas[KUKAC]mcc.hu
 
Csíkszereda

Tódor Imre
todor.imre[KUKAC]mcc.hu
 
Marosvásárhely

Szabó Blanka
szabo.blanka[KUKAC]mcc.hu
 

Vitaklub-hálózat

Budapest
Debrecen
Győr
Miskolc
Pács
Szeged
Székesfehérvár
Kolozsvár
Beregszász
Sepsiszentgyörgy
Csíkszereda
Marosvásárhely
A Vitaklub-hálózat célja, hogy párbeszédre nyitott, az erős érvelésben, racionális vitakultúrában jártas, közösségben gondolkodó, kritikai gondolkodású diákokat képezzen országszerte