Balatonszárszó

Balatonszárszó

Kiemelt hírek

2023. 08. 15.
Tartalmas hetet töltöttünk Szlovéniában, a Za in Proti szervezet által, 14. alkalommal, diákok és trénerek számára megszervezett World Schools Debate Academy képzésen vettünk részt. Festői környezetben, egy egész hetes képzésben részesültünk, amely a középiskolások versenyvita világába való bevezetését célozta.
2023. 08. 15.
Az MCC Vitaakadémia a Középiskolás programmal karöltve első alkalommal, de a lelkesedés alapján nem utoljára rendezte meg a KáPé-s diákoknak tervezett Vitatáborát.
2023. 08. 15.
Ha nyár, akkor vitatábor. Nem volt ez másképp idén sem.

Az MCC Vitaakadémia immáron 3. alkalommal rendezi meg a négynapos képzését a Balaton partján, ahol mindenféle korosztályból érkeznek azok a végzett vitavezetők és a formális vitában kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok, akik szeretnék még inkább gyarapítani az ismereteiket a vitázás terén.

Vitaszakmai tábor a Balaton partján

A táborban a 2020/21-es vitavezetői képzésben oklevelet szerzettek és a folyamatban lévő MCCollega képzés munkatársai vettek részt. A hagyományteremtés mellett a fő hangsúlyt a szakmai (tovább)fejlődés, valamint a közösségépítés kapta.

A táborozók az MCC szinte valamennyi területéről érkeztek, így a vasárnap esti ismerkedés egyben a szervezeti egységek közti kapcsolatok építésére is lehetőséget nyújtott.


Címkék