Jelentkezés Vitavezető képzésre 2023

Jelentkezés Vitavezető képzésre 2023

Az MCC Vitaakadémiája idén ismét felvételt hirdet a vitavezetői képzésére. A kiscsoportos, gyakorlatorientált tréningprogram nyitva áll mindazoknak, akik betöltötték a tizennyolcadik életévüket, és megkezdték egyetemi tanulmányaikat.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 30. 23:59

Elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnék vitavezetői tevékenységükkel hozzájárulni a Kárpát-medencei vitakultúra műveléséhez és népszerűsítéséhez. Mindemellett a képzés során személyes mentorálás mellett szeretnék fejleszteni a vitázói és érveléstechnikai képességeiket, valamint a logikai gondolkodásukat.
Képzésünkön szívesen fogadjuk többek között jelenlegi és leendő tanárok, diákkörök, kultúregyletek és ifjúsági szervezetek tagjai, diákönkormányzatok képviselői, valamint helyi önkormányzatok ifjúsági ügyekért felelős kollégái részvételét az egész Kárpát-medencéből. A program koordinációjáért a Mathias Corvinus Collegium Vitaakadémiája felel.

Jelentkezés menete

1
Jelentkezés elküldése
szeptember 30-ig
2
Felvételi
október 18-20.
3
Felvételi értesítés
október 24.
4
Első képzési hétvége
november 10-12.

Online regisztrációs űrlap

Kérjük, készítsd elő önéletrajzodat.

A beküldött pályázatok alapján kiválogatjuk azokat, akiket a második körbe, egy személyes beszélgetésre is behívunk. Ennek kiértékelése után értesítjük azokat, akik felvételt nyertek a Vitavezető képzésre.