Jelentkezés

Jelentkezés

Résztvevőnek bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18. életévét, és motivációt érez a magyar nyelvű vitakultúra művelésére és terjesztésére, illetve saját előadói készsége fejlesztésére. Képzésünkön szívesen fogadjuk többek között jelenlegi és leendő tanárok, diákkörök, kultúregyletek és ifjúsági szervezetek tagjai, diákönkormányzatok képviselői, valamint helyi önkormányzatok ifjúsági ügyekért felelős kollégái részvételét az egész Kárpát-medencéből. Olyan résztvevőket szeretnénk programunk keretében képezni, akiknek szándékában áll fiatalok számára vitákat szervezni, és ezt az alább leírtak szerint, három vitaalkalom megtartásával igazolni is tudják.
A felvételi jelentkezés határideje: 2020. november 11., szerda 23:59 (az online felületen történő jelentkezés elküldésének időpontja).

Felvételi alapkövetelmények:
Betöltött 18. életév
Folyamatban lévő vagy lezárt egyetemi tanulmányok
 
A felvételi eljárás két fordulóból áll:

I. Jelentkezni az alábbi internetes jelentkezési lap kitöltésével és a következő mellékletek elküldésével lehet a vitaakademia “KUKAC” mcc “PONT” hu címre:
Magyar nyelvű szakmai önéletrajz
Kitöltött motivációs kérdőív, amelyben a jelentkező bemutatja a képzésen történő részvétellel kapcsolatos motivációját.
Az eredményhirdetés időpontja: 2020. november 23.

II. A legjobb 20 jelentkezőt videóinterjú formájában hallgatjuk meg előre egyeztetett időpontban.
A programban az előzetes felvételi követelményeknek megfelelt és kiválasztott legjobb 10-15 pályázó vesz részt.
A képzéssel, ill. a felvételivel kapcsolatban esetlegesen felmerülő valamennyi kérdést a vitaakademia “KUKAC” mcc “PONT” hu címre várjuk.
 


Honnan értesült a Mathias Corvinus Collegium képzéséről?
5 + 15 =
Nem vagyok robot. Írja a mezőbe a művelet eredményét.